ek_add_banner

Sunday, September 27, 2015

Carrot Cake

Συνταγή : Carrot Cake


Για το κέικ
140 γρ. βούτυρο
200 γρ. ζάχαρη
250 γρ. καρότο
140 γρ. σταφίδες
2 αυγά
200 γρ. αλεύρι
1 κ.γ. κανέλα
1 κ.γ. μπέικιν
50 γρ. φιστίκια
Για το frosting
75 γρ. βούτυρο
175 γρ. ζάχαρη άχνη
1 κ.σ. κανέλα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Για το κέικ
Στον κάδο του μίξερ ρίχνουμε το βούτυρο και τη ζάχαρη και χτυπάμε καλά μέχρι να αφρατέψουν. Ρίχνουμε ένα-ένα τα αυγά και συνεχίζουμε το χτύπημα. Τρίβουμε το καρότο και μετά, ρίχνουμε το αλεύρι, τις σταφίδες, την κανέλα, το μπέικιν και τα φιστίκια χοντροκομμένα. Ανακατεύουμε και ενσωματώνουμε με το μείγμα των αυγών. Βάζουμε το μείγμα σε αλευροβουτυρωμένη φόρμα και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 50'.
Για το frosting
Στον κάδο του μίξερ ρίχνουμε βούτυρο, άχνη ζάχαρη και κανέλα και χτυπάμε μέχρι να αφρατέψουν.

No comments: