Συνταγή Πιτσόψωμο
ΥΛΙΚΑ
1 λουκάνικο
1 καρβέλι ψωμί
Κέτσαπ
200 γρ. τυρί τριμμένο
Ελαιόλαδο
2 ντομάτες
Φρέσκο κρεμμυδάκι
Θυμάρι
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε το λουκάνικο σε ροδέλες και το σοτάρουμε σε ένα τηγάνι χωρίς λάδι. Κόβουμε το ψωμί σε οριζόντιες και κάθετες φέτες, χωρίς να φτάνουμε μέχρι κάτω. Δημιουργούμε μια μπάλα από αλουμινόχαρτο και τοποθετούμε επάνω το ψωμί. Ανοίγουμε το ψωμί ελαφρώς με τα χέρια μας και γεμίζουμε τα κενά με κέτσαπ, τα τυριά και το λουκάνικο. Όταν βάλουμε το ψωμί στο ταψί, συμπληρώνουμε τριμμένο τυρί, προσθέτουμε λάδι και πιπέρι. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 20΄. Σερβίρουμε με ντομάτα, φρέσκο κρεμμύδι και ελαιόλαδο.
No comments:
Post a Comment