ek_add_banner

Monday, October 19, 2015

Ζώδια Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015




Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015
Καινούργια εβδομάδα ξεκινάει και ήδη από την Κυριακή το βράδυ αρχίζουμε και συγκεντρωνόμαστε στα θέματα της εργασίας μας. Είναι αυτή η εβδομάδα που έχουμε πολλά να κάνουμε και μάλιστα πρέπει να τα οργανώσουμε και σωστά. Αυτό που δεν μπορούμε να αποφύγουμε είναι οι λεκτικές αντιπαραθέσεις γιατί υπάρχουν διαφορετικές απόψεις. Οι διαφωνίες όμως πρέπει να έχουν και την κατάλληλη επιχειρηματολογία. Υπάρχουν όμως αντικρουόμενα συμφέροντα!  Οι ερωτικές εκδηλώσεις σήμερα αρχίζουν και αποκτούν πιο συγκεκριμένο στόχο. Και τώρα που έχουμε κεντράρει σωστά είναι και πιο εύκολο να τον κατακτήσουμε. Βέβαια, γινόμαστε και πιο ορθολογιστές σ’ αυτή τη ν περίπτωση. Επομένως, καταστρώνουμε πλάνο διεκδίκησης. Και μάλιστα δεν υπολογίζουμε και τους αντιζήλους. Γιατί έχουμε αυτοπεποίθηση σήμερα και θα τη διαχειριστούμε σωστά ώστε να φέρουμε τον στόχο μας πιο κοντά και να τον αγγίξουμε!




Πολλές οι επαγγελματικές σκοτούρες για εσάς γιατί ανοίγετε και πολλά παράλληλα μέτωπα. Δεν είναι μέτωπα ακριβώς, αλλά πολλές οι υποθέσεις που έχετε αναλάβει και μάλιστα είναι όλες ταυτόχρονα πολύ απαιτητικές. Ερωτικά, ξέρετε ότι αυτά που έχετε να αφήσει να αιωρούνται, χωρίς να δίνετε συγκεκριμένες απαντήσεις είτε γιατί το αποφεύγετε είτε γιατί δεν του είχατε δώσει την πρέπουσα σημασία!




Μέρα που για εσάς έχει πολλές σκέψεις και μάλιστα πιο φιλοσοφικής θεωρίας. Έχετε αρχίσει και σκέφτεστε πιο λογικά, αλλά συναντάτε κάποια εμπόδια στην πρακτική εφαρμογή της θεωρίας σας. Δεν έχετε πλήρη συντονισμό με τα γεγονότα. Όμως, τα καλά νέα είναι ότι έχετε συμπαράσταση από τα ερωτικά σας. Το ενδιαφέρον κάποιων, είναι τόσο έκδηλο πια, που σας γεμίζει με ικανοποίηση!



Ευτυχώς που εσείς έχετε αντιληφθεί τι έχετε να αντιμετωπίσετε σήμερα, οπότε είστε τουλάχιστον προετοιμασμένοι. Τα οικονομικά σας είναι ένας πονοκέφαλος ο οποίος δεν περνάει με παυσίπονο. Και αν ακόμα περάσει θα επανέλθει. Ερωτικά, πάντως  είναι πολύ εύκολο σήμερα να δημιουργηθεί μία παρεξήγηση και μάλιστα να σας αιφνιδιάσει. Μάλλον δεν φταίτε εσείς αλλά οι συνομιλητές σας που είναι ιδιαίτερα εύθικτοι!  




Για εσάς η μέρα είναι απαιτητική με αρκετές δυσκολίες που μάλιστα δεν τις γνωρίζετε και από πριν ώστε να έχετε πάρει μία ιδέα. Αυτό που μπορεί να σας βοηθήσει είναι να μιλάτε ειλικρινά και να μην προσπαθήσετε να κρυφτείτε πίσω από τις λέξεις. Και αυτά που δε λέτε είναι σήμερα σημαντικά. Ερωτικά, πάντως σας συμπαραστέκονται και σας πιστεύουν. Σήμερα μπορείτε να μην τους δώσετε όλη σας την προσοχή. Σας περιμένουν!



Προσήλωση και συγκέντρωση απαιτεί από εσάς η μέρα για να μην παρασυρθείτε και πείτε κάτι που δεν πρέπει ή αφήσετε κάτι να αιωρείται χωρίς να το ξεκόψετε εξ’ αρχής. Σίγουρα, έχετε επικοινωνιακή δυνατότητα καλύτερη από τους άλλους, οπότε μη φοβηθείτε να την εκφράσετε. Τα ερωτικά σας, έχουν αρχίσει και σας δίνει μία σιγουριά που και εσάς σας αρέσει. Σκέφτεστε να βρείτε τρόπους να τη διατηρήσετε.


Είναι μία μέρα για εσάς που έχετε πολλά να προσφέρετε άλλα αυτόβουλα και άλλα εξ’ αναγκασμού. Η εργασία σας, θα σας ζητήσει και αυτή την πολύτιμη προσφορά σας κυρίως για τις ιδέες σας και πως μπορεί κάτι να αλλάξει. Πάντως, στα ερωτικά σας είστε πιο αποφασιστικοί και βλέπετε και πιο σωστά κάποια θέματα που σας είχαν αποπροσανατολίσει!



Σήμερα έχετε έντονη ευαισθησία για τους ανθρώπους της οικογένειάς σας και μάλιστα παρόλο που διαφωνείτε σε κάποια πράγματα και αναγκάζεστε να είστε σκληροί μετά έχετε ενοχές γιατί μπορεί να παρασυρθείτε και να το παρακάνετε. Ερωτικά, βλέπετε ότι πρέπει να αλλάξετε τακτική, και μάλιστα να κάνετε εσείς την πρώτη κίνηση. Αν θα τύχει ανταπόκρισης, είναι κάτι που δε θα γίνει με μία και μόνη προσπάθεια!



Συναλλαγές έχει η σημερινή μέρα για εσάς και θα χρειαστεί να μετακινηθείτε αρκετά. Αυτό που πρέπει να προσέξετε σήμερα, είναι να μην πείτε κάτι που δεν είστε σίγουροι το αντίκτυπό του. Μάλλον πρέπει να το κρατήσετε μυστικό και να μη δημιουργήσετε ούτε υποψία. Ερωτικά, βλέπετε ότι είναι πιο εύκολη η προσέγγιση σε κάποιους ανθρώπους. Μην βιαστείτε ακόμα. Έχετε χρόνο να το επεξεργαστείτε περισσότερο!



Ευτυχώς που είστε πιο ήρεμοι σήμερα και μάλιστα έχετε καταλάβει ότι πρέπει να αναπροσαρμόσετε τους στόχους σας και αυτή τη φορά να είναι σε πιο ρεαλιστικές βάσεις. Ξέρετε ότι το πολυτιμότερο που έχετε να χάσετε σε αυτή τη φάση είναι ο χρόνος σας. Ερωτικά πάντως, νιώθετε ότι έχετε τη δύναμη να φέρετε τις καταστάσεις στα μέτρα σας. Αυτό αν και είναι εγωιστικό, μπορείτε να το προσπαθήσετε!




Πολλές οι πρωτοβουλίες που παίρνετε σήμερα και αν έχετε πάρει και ευθύνες που δε σας αναλογούν τότε μπορεί να κάνετε και ένα λάθος, γιατί αυτοί που τους παραμερίσατε θα εναντιωθούν μαζί σας. Δε θέλουν να πειράζετε τα κεκτημένα τους και κυρίως να μην μπαίνετε στα χωράφια τους. Ερωτικά, πάντως, αν είχατε μία αμφιβολία έχει αρχίσει και εξασθενεί. Κάτι βλέπετε που σας αλλάζει την άποψη!




Αν έχετε πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις σήμερα είναι βέβαιο ότι δε θα κάνετε και το σωστότερο καταμερισμό χρόνου και ούτε θα σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων όσο θα έπρεπε. Έτσι λοιπόν αφήνετε χώρο σε άλλους να μπουν και να κάνουν κατάληψη σε κάτι που έχετε παλέψει πολύ να αποκτήσετε. Ερωτικά, το να μην απαντάτε στις κλήσεις, είναι μία τακτική η οποία δεν περνάει τα σωστά μηνύματα! Έχετε να δώσετε εξηγήσεις!




Το καλό της ημέρας είναι ότι έχετε καλά αντανακλαστικά και μπορείτε εύκολα να προσαρμοστείτε σε ότι προκύψει. Το δύσκολο της ημέρας είναι η διεκδίκηση χρημάτων ακόμα και αυτών που θεωρητικά έχετε κατοχυρώσει. Ερωτικά πάντως, έχετε καταφέρει να περνάτε τα σωστά μηνύματα, και τουλάχιστον να καταλαβαίνουν σε τι φάση βρίσκεστε όταν δεν είστε μαζί. Οπότε είναι πιο εύκολο για τους άλλους να σας φέρονται ανάλογα, χωρίς να δημιουργούνται παρεξηγήσεις!

No comments: