ek_add_banner

Tuesday, October 20, 2015

Ζώδια Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015




Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015
Μέρα με αρκετά απρόοπτα που μας αλλάζουν το πρόγραμμα και τις προτεραιότητες. Τα θέματα αυτά προκύπτουν στα επαγγελματικά μας και βέβαια μας μεγαλώνει το άγχος καθώς βλέπουμε ότι δεν προλαβαίνουμε.  Αρχίζουμε και ανησυχούμε και όχι μόνο για τον εαυτό μας αλλά και γενικότερα. Βλέπουμε ότι οι στόχοι μας, δεν είναι εύκολο να επιτευχθούν και μας περιορίζουν και οι καταληκτικές ημερομηνίες που πρέπει να παραδώσουμε κάτι. Ερωτικά, όμως βλέπουμε ότι η μέρα μπορεί να λειτουργήσει επικουρικά και να μας ελαφρύνει την επαγγελματική ατμόσφαιρα. Εκεί είναι που βρίσκουμε λύσεις και γινόμαστε περισσότερο ρεαλιστές. Βλέπουμε τις πραγματικές διαστάσεις. Προς το παρόν όμως βάζουμε τα θεμέλια, γιατί κάτι θα ολοκληρωθεί λίγο αργότερα. Προς το τέλος της εβδομάδας θα έχουμε πιο ολοκληρωμένη εικόνα. Και τότε μπορούμε να ενθουσιαστούμε πραγματικά, αλλά και να ανανεωθούμε σε βάθος!





Πώς να κάνετε σωστή κατανομή των αρμοδιοτήτων σας όταν οι σφήνες που μπαίνουν στα επαγγελματικά σας, σας αποσυντονίζουν εντελώς? Εσείς πρέπει να μην αντιδράτε σπασμωδικά και να προλάβετε να σκεφτείτε. Ερωτικά, πάντως έχετε καταφέρει να δείτε τον έρωτα σε πιο πρακτική βάση, χωρίς ιδιαίτερους ενθουσιασμούς. Βάζετε τον έρωτα σε πρόγραμμα και το ακολουθεί πιστά. Κάπως ανάποδα τα έχετε κάνει σήμερα!




Γενικότερα είστε σε μία φάση που προσπαθείτε να πείσετε τους άλλους ότι κάνετε το σωστό στην εργασία σας. Βέβαια, έχετε καταφέρει να βρείτε και τους κατάλληλους υποστηρικτές, ώστε να βρίσκετε το δίκιο σας πιο εύκολα. Ερωτικά, πάντως, αν μία απόφασή σας δεν έχει ολοκληρωθεί, είναι γιατί ακόμα συλλέγετε στοιχεία. Κάτι θέλετε να διευκρινίσετε. Ή μάλλον να σας το διευκρινίσουν. Πάντως εσείς μη δώσετε καμία οριστική απάντηση, ακόμα!



Οικονομικές σκοτούρες έχει η σημερινή μέρα για εσάς και δεν φτάνουν τα δικά σας ακούτε και από το κοινωνικό σας περιβάλλον και άλλα παρόμοια και προσπαθείτε να βοηθήσετε είτε συμβουλευτικά είτε έμπρακτα. Το έμπρακτα χρειάζεται να το προσέξετε, γιατί μπορεί να είναι δανεικά και αγύριστα. Ερωτικά πάντως, έχετε ανάγκη από συμπαράσταση, αλλά ίσως την αναζητάτε με λάθος τρόπο ή δεν εκδηλώνετε σωστά τις ανάγκες σας. Αν μιλούσατε λίγο παραπάνω, ίσως και να τα καταφέρνατε!




Δύσκολη η σημερινή μέρα για εσάς γιατί δεν είστε συγκεντρωμένοι και σας ξεφεύγουν τα σημαντικά. Αυτό σας χαλάει την εσωτερική σας ηρεμία. Και αυτό σας κάνει ιδιαίτερα ευέξαπτους. Ερωτικά πάντως, μία καλή σας κουβέντα μπορεί και να αλλάξει όλο το κλίμα. Γιατί θα δείτε ότι είναι η αρχή για κάποιες ουσιαστικές συζητήσεις. Περάστε και λίγο στις πράξεις. Κάντε και ένα σχέδιο για ένα ταξίδι. Ακόμα και χωρίς συγκεκριμένη ημερομηνία. Να έχετε κάτι να περιμένετε!



Όταν σας περιορίζουν και σας βάζουν όρια είναι που δεν μπορείτε να λειτουργήσετε σωστά σε γενικότερη βάση. Σήμερα, δεν μπορείτε να εκδηλωθείτε σωστά, ούτε να εκφραστείτε και να σκεφτείτε. Αυτό σας δημιουργεί εκνευρισμό, γιατί νιώθετε ότι καθυστερείτε. Ερωτικά, θεωρείτε ότι κάτι μπορεί να περιμένει για αργότερα. Αυτή είναι η δική σας άποψη, γιατί κάποιοι ήδη θεωρούν ότι είστε αργοπορημένοι!


Τα ερωτικά σας, είναι στην πρώτη γραμμή σήμερα με κύρια αναζήτηση τρόπους να περάσετε καλά και μάλιστα αυτό να είναι ένα δείγμα ότι έχετε αλλάξει και τον τρόπο σκέψης σας αλλά και γενικότερα έχετε κατασταλάξει ώστε να αναζητάτε τις καλές στιγμές και να μην κριτικάρετε τα πάντα. Σήμερα, ωστόσο θα έχετε κάτι αναλαμπές που θα σας θυμίσουν το παρελθόν. Μην κολλήσετε εκεί, προσπεράστε το!



Μέρα με αρκετές πρωτοβουλίες και μάλιστα είστε γρήγοροι και ανυπόμονοι. Ερωτικά, βλέπετε ότι κάποιες πόρτες είναι κλειστές και δεν μπορείτε να τις ανοίξετε με τίποτα. Σίγουρα, αυτό είναι κάτι παροδικό, και θέλει τρόπο περισσότερο από κόπο. Τα επαγγελματικά σας δε σας δίνουν ικανοποιήσεις που μπορείτε να πείτε ότι είστε ευχαριστημένοι. Τουναντίον. Έχετε και εκεί ζητήματα. Άλλα τα ξέρετε και άλλα όχι, προς το παρόν!



Ευτυχώς που είστε λαλίστατοι σήμερα αλλά αυτό που πρέπει να σκεφτείτε είναι τι λέτε και σε ποιόν. Γιατί μπορεί να αποκαλύψετε κάτι που δεν πρέπει , ή να αφήσετε ένα υπονοούμενο που θα σας φέρει σε δύσκολη θέση αργότερα. Ερωτικά πάντως, έχετε αρχίσει και κεντράρετε σωστά αφήνοντας πίσω τις όποιες αναστολές σας, και δείχνετε το ενδιαφέρον σας με σωστό τρόπο. Αν περιμένετε ανταπόκριση έχει ήδη ξεκινήσει και έρχεται!



Δεν είστε ικανοποιημένοι σήμερα και δεν ξέρετε τι σας φταίει κιόλας. Είναι τα οικονομικά σας που σας προβληματίζουν? Είναι ότι νιώθετε ότι κάνετε ένα μάταιο αγώνα στα επαγγελματικά σας, γιατί δεν αναγνωρίζουν την προσπάθειά σας? Κάπου εκεί ανάμεσα είστε και ξεσπάτε στα ερωτικά σας, καθώς δε μιλάτε για αυτά που σας προβληματίζουν και έτσι μεγαλώνει το χάσμα. Αυτό το τελευταίο μπορείτε να το αλλάξετε! Είναι εύκολο!




Καλό είναι να υποστηρίζετε τις απόψεις σας και να έχετε επιχειρήματα γενικότερα. Αλλά δεν είναι ωραίο να προσπαθείτε να τα επιβάλλετε χωρίς να δίνετε και εξηγήσεις. Στα επαγγελματικά σας σήμερα θα δείτε ότι κάποιοι θα αντιδράσουν είτε γιατί είστε εγωιστές, είτε γιατί είστε απόλυτοι, χωρίς να σημαίνει ότι δεν έχετε δίκιο. Ερωτικά πάντως, είστε κοντά στο να δείτε την αλήθεια χωρίς περιστροφές. Προς το παρόν δεν παραδέχεστε τα συναισθήματά σας!




Μέρα που σας προσθέτει ανησυχίες. Σκέφτεστε ότι η προσφορά σας δεν αναγνωρίζεται. Βασικά έχετε κάποιους, που εποφθαλμιούν τις ικανότητές σας. Σας αμφισβητούν γιατί έχουν κάποιο συγκεκριμένο λόγο ή γιατί θέλουν απλώς να σας δημιουργήσουν σύγχυση? Στα ερωτικά σας έχετε αποφασίσει να ανασκουμπωθείτε και να μην εξωτερικεύεστε. Θέλετε εσωτερική ανασύνταξη και δε θα αφήσετε κανείς να σας ενοχλήσει!




Μέρα που για εσάς έχει αρκετές συνομιλίες όχι όμως σε κάτι ιδιαίτερα συγκεκριμένο. Είναι σε ένα θεωρητικό επίπεδο προς το παρόν. Ερωτικά, πάντως, αν εσείς δεν πάρετε πρωτοβουλίες θα τις λάβετε, οπότε το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να έχετε τις κεραίες σας ανοιχτές ώστε να δράσετε κατάλληλα. Προς το παρόν, θέλετε να νιώσετε εντελώς ανεξάρτητοι, που όμως αυτό δε σας επιτρέπεται. Έχει περιορισμούς η μέρα και μάλιστα ξεκινάνε από την επιμονή σας!

No comments: