• 300 γρ.αλεύρι για όλες τις χρήσεις και λίγο ακόμα για το πασπάλισμα |
• 150 γρ κρύο Lurpak® |
• 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι |
• Κρύο νερό για το ζύμωμα |
• Λίγο ελαιόλαδο |
• 350 γρ στρογγυλό κομμένο σε κύβους |
• 1 κρεμμύδι, λεπτοκομμένο |
• 1 μέτρια πατάτα, ξεφλουδισμένη και λεπτοκομμένη |
• 1 μέτριο καρότο, ξεφλουδισμένο και λεπτοκομμένο |
• 175 γρ γογγύλια ή ραπανάκια, ξεφλουδισμένα και λεπτοκομμένα |
• Λίγη σος Worcestershire |
• 2 κουταλιές της σούπας νερό (προαιρετικά) |
• 1 αυγό από κότα ελευθέρας βοσκής, χτυπημένο για άλειμμα |
No comments:
Post a Comment