ΥΛΙΚΑ
► 12 μεγάλες γαρίδες, βρασμένες και καθαρισμένες |
► 4 καραβίδες, βρασμένες και καθαρισμένες |
► 50γρ. ανάλατο βούτυρο |
► 1 κουταλάκι του γλυκού ξύδι από λευκό κρασί |
► 1 κουταλάκι του γλυκού φρέσκο άνηθο ψιλοκομμένο |
► φρεσκοτριμμένο πιπέρι |
► ½ μαρούλι, iceberg κομμένο σε μεγάλα κομμάτια |
► ½ μαρούλι σαλάτα, κομμένο σε μεγάλα κομμάτια |
► ½ μαρούλι lollo rosso |
Λιώνετε το βούτυρο σε ένα τηγάνι και προσθέτετε το ξύδι, τον άνηθο και το πιπέρι. Ζεσταίνετε τις γαρίδες και τις καραβίδες στο μίγμα του βουτύρου, σε μέτρια φωτιά και σκεπασμένες, για περίπου 2 λεπτά.
Τοποθετείτε τα διαφορετικά είδη μαρουλιού σε σαλατιέρα και προσθέτουμε τα θαλασσινά. Τοποθετείτε το βούτυρο σε ξεχωριστό μπολ και το σερβίρετε με τη σαλάτα.
No comments:
Post a Comment