| • 300 γρ.αλεύρι για όλες τις χρήσεις και λίγο ακόμα για το πασπάλισμα |
| • 150 γρ κρύο Lurpak® |
| • 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι |
| • Κρύο νερό για το ζύμωμα |
| • Λίγο ελαιόλαδο |
| • 350 γρ στρογγυλό κομμένο σε κύβους |
| • 1 κρεμμύδι, λεπτοκομμένο |
| • 1 μέτρια πατάτα, ξεφλουδισμένη και λεπτοκομμένη |
| • 1 μέτριο καρότο, ξεφλουδισμένο και λεπτοκομμένο |
| • 175 γρ γογγύλια ή ραπανάκια, ξεφλουδισμένα και λεπτοκομμένα |
| • Λίγη σος Worcestershire |
| • 2 κουταλιές της σούπας νερό (προαιρετικά) |
| • 1 αυγό από κότα ελευθέρας βοσκής, χτυπημένο για άλειμμα |
No comments:
Post a Comment