Εκτέλεση
Σε μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι, το μέλι και τη σοκολάτα και το
βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει καλά. Το ρίχνουμε στην παγωτομηχανή ή το
παγώνουμε στην κατάψυξη και μόλις αρχίσει να σφίγγει το χτυπάμε κάθε 30΄
για 5 φορές ν’ αφρατέψει. Προς τα τελευταία χτυπήματα που θα έχει κάνει
σώμα (θα στέκεται) προσθέτουμε τα καρύδια. Το σερβίρουμε σε ποτήρια
παγωτού, περιχύνουμε, αν θέλουμε, λίγο μέλι και πασπαλίζουμε καρύδια και
τριμμένη σοκολάτα.
Mερίδες: 10
Χρόνος Προετοιμασίας: 5 λεπτά
Υλικά
- 750 γραμμ. άπαχο γιαούρτι
- 75 ml θυμαρίσιο μέλι
- 150 γραμμ. ψιλοκομμένα καρύδια
- 2 κ.σ. τρίμματα σοκολάτας
Απο argiro.gr
No comments:
Post a Comment